GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 199 KR.
HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE
30 DAGES FORTRYDELSESRET
ØKOLOGI * MILJØ- og DYREVELFÆRD
På Samsøs sydø er Brundby, en perle på øen. Her er "Østergaard", en klassisk firelænget gård med et stort, lukket gårdrum og en kæmpe have. Gården er fra 1704 og flere af bygningerne er oprindelige, og bevaringsværdige.

Ferieboligen

Boligen til den lille familie eller kæresteparret, er det tidligere karlekammer/kartoffelkælder på gården, som er nænsomt renoveret og fremstår med alle skævhederne, og patina. Boligen er indrettet til en hyggelig bolig med egen ind-/udgang fra gårdspladsen og ind-/udgang til en dejlig og meget stor have, eget køkken, toilet/bad og et stort rum med dobbeltseng, sovesofa og spisebord. Der er brændeovn, fjernvarme og andre nødvendige og moderne faciliteter, som f.eks. fibernet.

Omgivelser

Vi har en 9.000 kvm. stor have, som naturligvis er sprøjtefri! Med et væld af gamle og nye frugttræer, og masser af bærbuske som vi har plantet indenfor de seneste år. Vi deler gerne høsten af frugter og bær med dig, ligesom æggene af de fritgående havehøns som regel kan stå på jeres morgenmenu.

Der er et skønt havehus lige ved søen i haven, som er et skønt sted at hygge, en kølig aften. Eller at sove i, en alt for varm sommernat. Vi har naturligvis en bålplads hvor du kan lave aftensmad eller poppe popcorn.

Haven grænser op til marker og natur, så er er fredeligt med masser af fugleliv og besøg af rådyr. Fra haven er der direkte sti til badebroen i Ballen, og til byens vartegn "Stubmøllen".

Husdyr

Vi har tre katte, og fritgående høns.
Desværre kan vi ikke tilbyde, at du har din hund(e) med.

Ophold inkluderer

Ophold længere end tre nætter inkluderer sengelinned og håndklæder. Ved 2-3 nætters ophold skal I selv medbringe håndklæder og sengelinned (bortset fra lagner). Håndklæder til stranden skal I såvidt muligt selv medbringe.

Gældende for alle typer ophold er følgende inkluderet: Håndsæbe, opvaskesæbe, toiletpapir, viskestykker og karklude. Slutrengøring, fibernet, gratis parkering og meget mere. Send en forespørgsel og få en samlet oversigt over faciliteter, og muligheder.